16:49 19.06.2018

SkyUp підписав дворічний контракт із ФК "Шахтар" на авіаперевезення

1 хв читати
SkyUp підписав дворічний контракт із ФК "Шахтар" на авіаперевезення

Авіакомпанія SkyUp підписала з футбольним клубом "Шахтар" дворічний контракт на авіаперевезення на внутрішні та міжнародні матчі.

"Це перше в історії України партнерство футбольного клубу та авіакомпанії. Я упевнений, що ця співпраця буде успішною", - заявив генеральний директор ФК Сергій Палкін під час підписання договору.

Як повідомив співзасновник SkyUp Юрій Альба, "Шахтарю" нададуть літак Boeing 737-700 на 149 місць 2002 року випуску. Повітряне судно має прибути в Україну в першій декаді липня. Воно буде пофарбоване в кольори перевізника та футбольного клубу. У вільний від перевезень футбольної команди час літак здійснюватиме регулярні рейси для пасажирів авіакомпанії.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!. Компанія розпочала чартерні перевезення наприкінці травня-2018.

За словами Ю.Альби, в липні компанія планує відкрити продажі на внутрішні рейси до Одеси з Києва та Харкова, а також на міжнародні рейси з Києва до Барселони, Ларнаки та Батумі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА