День фінансів, 24 липня: стандарт IBAN і банківські рахунки, прогноз курсу гривні від МВФ, 4G в метро від Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 липня: стандарт IBAN і банківські рахунки, прогноз курсу гривні від МВФ, 4G в метро від Huawei

875
Середа, 24 липня. Коли банківські рахунки почнуть переводити на стандарт IBAN і який курс гривні прогнозує МВФ:
Банківські рахунки почнуть переводити на стандарт IBAN. З 5 серпня 2019 року в Україні стартує впровадження міжнародного номера банківського рахунку IBAN. Нацбанк нагадав банкам і їхнім клієнтам про особливості цього процесу. Банки України відкриватимуть своїм клієнтам нові рахунки тільки за стандартом IBAN, рахунки будуть складатися з 29 букв і цифр.
МВФ оновив прогноз щодо курсу гривні до долара. Міжнародний валютний фонд оновив прогноз щодо курсу гривні до долара на період до 2024 року. Про це йдеться в матеріалах до липневого огляду МВФ “Перспективи світової економіки” (World Economic Outlook). Згідно з розрахунками МВФ, курс гривні до долара складе.
Новий перелік платних номерів на автомобіль. Кабінет міністрів України розширив перелік платних номерних знаків на автомобіль, які мають підвищену пропозицію, і встановив ціни на них до 30 тис. грн. Наразі передбачена купівля тільки 18 комбінацій з чотирьох однакових цифр поспіль.
Huawei забезпечить метро Києва 4G-покриттям. Основні мобільні оператори України (“Київстар”, “Vodafone Україна” і lifeсell) оголосили, хто став переможцем тендеру з пошуку підрядника для будівництва 4G-мережі в Київському метрополітені. Цим підрядником стала компанія Huawei.
Поставки газу з Росії в Європу без України. Поставки газу з Росії європейським споживачам без транзиту по території України навряд чи зможуть тривати більше трьох місяців. Про це заявив керівник газового інтегрованого бізнесу компанії “Нафтогаз України” Андрій Фаворов. За його словами, до підписання нового контракту між Україною і Росією щодо транзиту весь європейський ринок закладає у вартість газу ризики, пов’язані з цією ситуацією.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас