RU
 

Підсумки 02.02: Ракетна заява РФ, акції у ФранціїСюжет

Корреспондент.net,  3 лютого 2019, 06:58
0
536
Підсумки 02.02: Ракетна заява РФ, акції у Франції
Росія оголосила про припинення участі в ракетному договорі

РФ припинила участь у договорі про ракети; "жовті жилети" вийшли на протести у Франції. Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

 
Росія призупинила участь у договорі про ракети й оголосила про початок створення нового озброєння
 
Президент Росії Володимир Путін заявив про припинення участі РФ у Договорі про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. "Ми поступимо таким чином. Наша відповідь буде дзеркальною. Американські партнери оголосили про те, що вони припиняють свою участь у договорі, і ми припиняємо", - заявив російський лідер.
 
Також Путін на зустрічі з міністрами оборони і закордонних справ Сергієм Шойгу і Сергієм Лавровим заявив про початок у РФ робіт зі створення нових озброєнь.
 
"Згоден з пропозиціями міністерства оборони про початок робіт з "приземлення" "Калібрів" і відкриття нового напряму - створення гіперзвукової ракети наземного базування середньої дальності", - сказав російський лідер.
 
"Жовті жилети" знову вийшли на вулиці міст Франції
 
У Франції пройшла нова хвиля антиурядових акцій "жовтих жилетів". Загалом в акціях протесту "жовтих жилетів" у містах країни взяли участь майже 58,6 тисяч осіб. У Парижі поліція затримала 30 демонстрантів.
 
У Києві сталася масштабна пожежа на складах
 
У Деснянському районі Києва сталася сильна пожежа на складах будматеріалів. Площа пожежі становила близько 10 000 кв.м. До гасіння пожежі було залучено 123 людини особового складу і 31 одиниця техніки ДСНС.
 
У Китаї маленькі панди відзначили Новий рік 
 
У Китаї співробітники національного центру охорони і дослідження гігантських панд Волонг влаштували свято для маленьких тварин на честь китайського Нового року.
 
Працівники заповідника прикрасили одну з полян традиційними китайськими прикрасами і перенесли туди 11 однорічних ведмежат.
 
 
Грип та ГРВІ на Закарпатті у шість разів перевищили епідпоріг
 
На Закарпатті за останній тиждень рівень захворюваності на ГРВІ зріс на 52%, у деяких районах епідпоріг перевищує норму в шість разів.
 
Зазначається, що протягом тижня до медичних установ Закарпаття із симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції звернулася 8281 особа, що на 52% більше, ніж за попередні сім днів. Показник захворюваності становить 657 на 100 тисяч населення і перевищує епідемічний поріг на 21%.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Сюжети
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
СюжетПідсумки 31.05: Дозвіл США і безпекові угоди
СюжетПідсумки 30.05: Знищення катерів і допомога ФРН
СюжетПідсумки 28.5: Безпекові угоди і снаряди від Чехії
СюжетПідсумки 27.5: Атака за 1800 км і зброя на мільярд
За матеріалами: Корреспондент.net
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: Россия-СШАгриппэпидемияракетыдоговор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі