ua en ru

Активіст Устименко упізнав одного з підозрюваних в нападі на нього

Активіст Устименко упізнав одного з підозрюваних в нападі на нього Фото: Віталій Устименко (facebook.com/Віталій Устименко)

Однак Устименко поки не говорить, кого саме він упізнав

Активіст одеського "Автомайдану", член Ради громадського контролю НАБУ Віталій Устименко упізнав одного з підозрюваних в нападі на нього. Про це активіст заявив "Думской".

"Я на 100% впевнений, що один із затриманих брав участь у нападі на мене", - сказав він.

Однак Устименко поки не говорить, кого саме він упізнав: відповідну слідчу дію ще не було проведено. Також він вважає адекватним запобіжний захід затриманим.

Нагадаємо, 5 червня в Одесі невідомі напали з ножем на Віталія Устименка. Напад на активіста Устименка поліція кваліфікувала як замах на вбивство. 25 вересня, поліція затримала двох підозрюваних в нападении на Віталія Устименка.

Вчора, 26 вересня, Київський районний суд Одеси заарештував одного з підозрюваних у замаху на активіста. Ним виявився житель Кривого Рогу Станіслав Р., який, за його словами, є військовослужбовцем 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Пізніше в штабі з'єднання підтвердили, що підозрюваний є військовослужбовцем 54-ї мехбригади (і колишнім "азовцем"), але вже тривалий час числиться в списку "тих, хто самовільно залишили частину".