RU
 

Кабмін знайшов гроші на дезінфектори для шкіл

Корреспондент.net,  21 жовтня 2020, 16:31
0
122
Кабмін знайшов гроші на дезінфектори для шкіл
Фото: Освіторія
Школи забезпечать дезінфекторами

На закупівлю дезінфекційних засобів і масок уряд виділив більш як півмільярда гривень.

 
Уряд на засіданні в середу, 21 жовтня, виділив 539 мільйонів гривень на забезпечення шкіл дезінфікуючими засобами і масками.
 
 
 
"Місцева влада повинна мати всі необхідні ресурси, щоб діти почали навчальний процес у безпечних умовах. Щоб діти і далі навчалися з дотриманням протиепідемічних заходів, сьогодні ми затвердили пропозицію МОН про виділення 540 млн грн на субвенції регіонам. Усі школи повинні бути забезпечені дезінфекторами", - розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
 
Постановою передбачено встановлення обсягу видатків споживання за програмою 2211230 Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної і доступної загальної середньої освіти Нова українська школа в сумі 539 498,1 тис. гривень.
 
Перерозподіл видатків здійснюється в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки на 2020 рік у загальному фонді державного бюджету.
 
Нагадаємо, тиждень тому Кабмін рекомендував відправити школи на канікули з 15 жовтня. Але до рекомендації прислухалися не всі, деякі міста і регіони оголосили канікули пізніше.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Коронавірус
ТЕГИ: школашколышкольникиКабмин Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі