13:16 06.02.2020

Через негоду на півдні України ускладнилася робота кількох пунктів пропуску

1 хв читати
Через негоду на півдні України ускладнилася робота кількох пунктів пропуску

Унаслідок складних погодних умов на українсько-молдовському кордоні в Одеській області ускладнилася робота кількох пунктів пропуску для автомобільного сполучення, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Через великі замети ускладнено під'їзди до дороги, яка веде до пунктів пропуску "Нові Трояни" та "Залізничне". У пункті пропуску "Табаки" тимчасово здійснювалися пропускні операції у зв'язку з аварією на лінії електропередач. Автотранспорт прикордонники перенаправили в пункт пропуску "Виноградівка". Також відзначимо, що дорога між українським пунктом пропуску "Виноградівка" та молдовським "Вулканешти" має значний сніговий покрив", - ідеться в оприлюдненому після полудня четверга повідомленні.

Наразі прикордонники Ізмаїльського загону надали допомогу людям, які перебували в трьох легкових автомобілях, що застрягли в переметах між цими пунктами пропуску.

Керівництво відділу прикордонної служби "Болград" звернулося до органів місцевої влади щодо розчищення доріг міжнародного значення.

У міжнародному пункті пропуску "Рені" тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв'язку з аварією на лінії електропередач, автотранспорт перенаправляється до міждержавного пункту пропуску "Долинське".

"Державна прикордонна служба України рекомендує громадянам під час планування поїздок за кордон враховувати погодні умови й обирати найзручніші пункти пропуску", - додали у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали ударів по Харкову і Золочеву, постраждали щонайменше семеро мирних жителів - ОВА

Європейський фонд солідарності для українських фільмів виділив EUR400 тис. на вісім проєктів

Окупанти за добу обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях

Українська молодь отримає сертифікати в "Дії" на книжки вже у 2024 році

Росіяни за добу 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини - голова ОВА

Зеленський привітав морську піхоту з професійним святом

Російські війська за добу вбили одного жителя Донбасу та ще чотирьох поранили

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА