ua en ru

Бойовики за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Бойовики за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб Фото: українські військові на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Втрат серед українських військових немає

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі протягом дня, 20 вересня 2018 року, зафіксовано п'ять обстрілів з боку проросійських бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як зазначається, з шостої години ранку і до 18 вечора на Донбасі було зафіксовано 5 обстрілів, зокрема і з забороненого мінськими угодами озброєння.

Повідомляється, що бойовики обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Кримське та Широкине, а з мінометів - Лебединське.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Бойовики за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні, 20 вересня, проросійські бойовики на Донбасі обстріляли Широкине з забороненої мінськими угодами артилерії.

Також повідомлялося, що за минулу добу бойовики понад 20 разів відкривали вогонь по позиціям ООС, один український військовий отримав поранення.