Скарабей: Volvo представили бронемашину для військових XXI століття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скарабей: Volvo представили бронемашину для військових XXI століття

Технології&Авто
1682
Французька оборонна компанія Arquus (колишня Renault Truck Defense, входить до складу групи Volvo) уперше представила інформацію про розроблену легку броньовану машину Scarabee з колісною формулою 4х4.
Arquus повідомила, що вже веде заводські випробування першого побудованого дослідного зразка Scarabee.
Ця машина розроблена для заміни в першу чергу відомих легких бронеавтомобілів сімейства Panhard VBL, які перебувають на озброєнні французької армії. Для заміни цієї техніки французьке міністерство оборони планує в перспективі розпочати програму VBAE (Véhicule blindé d aide à l engagement), яка повинна стати частиною другого етапу програми SCORPIO.
Однак у будь-якому разі придбання машин за цією програмою французькою армією буде можливо не раніше 2025 року, тому до того часу Arquus збирається просувати Scarabee на експортні ринки.
Характеристики Scarabee не розкриваються, проте повідомляється, що машина оснащена гібридною силовою установкою з електроприводом.
Повідомляється також, що машина може бути оснащена створеним Arquus перспективним легким дистанційно керованим бойовим модулем Hornet 30 з 30-мм автоматичною гарматою.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас