13:13 07.05.2019

НАБУ відкрило справу за фактом можливого нецільового використання бюджетних коштів Парубієм

1 хв читати
НАБУ відкрило справу за фактом можливого нецільового використання бюджетних коштів Парубієм

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), на виконання рішення слідчого судді Солом'янського райсуду Києва, розпочало кримінальне провадження за фактом можливого нецільового використання бюджетних коштів головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

"10.04.2019 року уповноваженою особою Національного бюро на виконання рішення слідчого судді Солом'янського суду Києва від 02.04.2019 у справі внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про ознаки злочинів, передбачених ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 210 Кримінального кодексу Україна", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі НАБУ у вівторок, говорячи про кримінальне провадження щодо можливого нецільового використання бюджетних коштів А.Парубієм.

Як повідомлялося, Солом'янський райсуд Києва зобов'язав НАБУ внести до Єдиного реєстру досудового розслідування відомості про можливе нецільове використання бюджетних коштів і зловживання владою або службовим становищем головою Верховної Ради А.Парубієм.

Згідно з інформацією Єдиного реєстру судових рішень, таке рішення Солом'янський суд виніс 2 квітня і дав НАБУ 24 години на його виконання з моменту отримання копії ухвали.

Скарга до суду стосувалася того, що НАБУ не внесло до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 210 (нецільове використання бюджетних коштів) та ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА