RU
 

У Миколаєві загасили масштабну пожежу на зерновому терміналі

Корреспондент.net,  30 грудня 2020, 10:44
0
272
У Миколаєві загасили масштабну пожежу на зерновому терміналі
Фото: ГСЧС
Пожежа на зерновому терміналі в Миколаєві

Причиною пожежі ймовірно стало коротке замикання. Дії пожежників були направлені на гасіння вогню і захисту куполів для зберігання зерна.

У Миколаєві рятувальники ДСНС ліквідували пожежу зовнішнього стрічкового конвеєра зернового терміналу на площі в 500 м. кв. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Миколаївської області.

"29 грудня в Службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу на одному з об'єктів на Каботажному спуску міста Миколаєва", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про загорання зовнішнього транспортувального конвеєра на підприємстві на спецлінію 101 надійшло о 17:52. За підвищеним номером виклику були направлені чергові караули ДСНС. О 19:20 пожежа на зерновому терміналі площею 500 м. кв. була локалізована, а о 20:50 ліквідована.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки. Дії пожежників були направлені на гасіння вогню і захисту куполів для зберігання зерна. Жертв і постраждалих немає. Збиток встановлюється.

Раніше повідомлялося, що в житловій багатоповерхівці в Кропивницькому ввечері у вівторок, 29 грудня, сталася пожежа, є постраждалі.

Також в Одеській області у результаті короткого замикання електропроводки новорічної гірлянди повністю згорів житловий будинок.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Николаевфото
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі