День фінансів, 15 червня: відкриття авіасполучення, нові параметри для пенсійної системи, хабар в 6 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 15 червня: відкриття авіасполучення, нові параметри для пенсійної системи, хабар в 6 млн дол.

490
Понеділок, 15 червня: в небі, на дорогах і в кабінетах:
Міжнародне пасажирське авіасполучення – відновлюють. В Україні з 15 червня поновлюється регулярне міжнародне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви. З 15 червня Україну готові приймати Албанія, США, Велика Британія, Туреччина. А ось, чого варто чекати надалі.
📑 Пенсійну систему – оновлюють. У Мінсоцполітики працюють над новими параметрами пенсійної системи, в результаті чого частина українців зможе виходити на заслужений відпочинок раніше. Міністр соціальної політики Лазебна повідомила, що будуть думати над тим, що можна зробити для людей, у яких стаж понад 40 років.
📈 Рейтинг України – підвищують. Міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило кредитний рейтинг України з рівня Саа1 до В3 зі стабільним прогнозом. У Мінфіні зазначили, що Україна – єдина держава в світі, якій підвищили кредитний рейтинг під час пандемії коронавірусу.
🛁 Субсидії в Україні – переоформляють. Всім домогосподарствам в Україні, які отримували субсидію в минулому опалювальному періоді, наступне переоформлення здійснять без додаткового звернення людей. Під час карантину субсидій українців позбавляти не будуть.
🤑 Кому готові платити більше – розповідають. Аналітики порталу robota.ua зібрали актуальні галузі, професії та найвищі середні зарплати в цих галузях в період карантину в Україні. Ось топ-3 професій з високою середньою заробітною платою в опублікованих вакансіях – дивіться самі.
День фінансів, 15 червня: відкриття авіасполучення, нові параметри для пенсійної системи, хабар в 6 млн дол.

Хочу отримати гроші до зарплати онлайн 💰

🚗 За приховані номери – карають. За приховування номерного знака автомобіля для перешкоди автоматичній фіксації порушень швидкості навіть може бути вилучено транспортний засіб. Якщо ховається ДНЗ на авто повністю або один чи кілька символів і якщо камера автоматичної фіксації не зможе розпізнати знак і зафіксувати це порушення, то відповідальності не уникнути, запевняють у патрульній поліції.
👐 За рекордний хабар в 6 мільйонів доларів – під варту. Керівництву НАБУ і САП 12 червня намагалися дати хабар у сумі 6 мільйонів доларів. У причетності до корупції підозрюють трьох осіб. 15 червня суд взяв під варту другого фігуранта справи – заступника начальника податкової служби Києва Миколу Ільяшенка. Його заарештували на два місяці з правом вийти під заставу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас