Virgin Galactic запустила бронювання квитків на турпольоти в космос з депозитом в $ 1000 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic запустила бронювання квитків на турпольоти в космос з депозитом в $ 1000

Світ
440
Аерокосмічна компанія Річарда Бренсона Virgin Galactic оголосила про запуск програми One Small Step, яка дозволить її клієнтам забронювати місце на космічному кораблі SpaceShipTwo і відправитися в космос, імовірно, вже цьогоріч.
Ця програма не передбачає прямого продажу квитків, замість цього компанія пропонує внести депозит у розмірі $1000, щоб отримати можливість в числі перших придбати квиток на туристичний політ у космос. Virgin Galactic не називає ні строків появи квитків у продажу, ні точної їх вартості, але обіцяє в повному обсязі відшкодувати депозит у разі, якщо політ не відбудеться.
У 2014 році компанія призупинила продажі квитків після аварії суборбітального корабля SpaceShipTwo в пустелі Мохаве під час випробувань оновленого гібридного двигуна. Ця катастрофа змусила Virgin Galactic на якийсь час припинити всі свої дії і переглянути досягнення в напрямку комерційних запусків. На поточний момент компанія вже отримала 600 заявок з 60 країн світу на бронювання квитків вартістю $250 тис. Генеральний директор Virgin Galactic Джордж Уайтсайдс (George Whitesides) нещодавно заявив, що остаточна ціна може істотно зрости.
Тим часом Virgin Galactic відзвітувала про збитки за підсумками четвертого кварталу 2019 року, які склали майже $73 млн. Це значно більше, ніж за той же період 2018 року ($46 млн). Virgin Galactic сподівається, що програма One Small Step дозволить трохи зменшити збитки. Незважаючи на це, акції компанії Річарда Бренсона з початку року зросли майже на 200%, а її ринкова вартість досягла майже $8 млрд.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас