09:00 02.12.2018

У Парижі закрили пошкоджену під час протестів Тріумфальну арку

1 хв читати
У Парижі закрили пошкоджену під час протестів Тріумфальну арку

Влада прийняла рішення закрити Тріумфальну арку в Парижі в неділю, 2 грудня, через пошкодження, які об'єкт отримав під час протестів. Про це в Twitter повідомив голова Центру національних монументів Філіп Белаваль.

За його словами, фахівці центру працюватимуть над тим, щоб якомога швидше відкрити пам'ятник. До свого повідомлення Белаваль прикріпив знімок, на якому видно розфарбоване фарбою обличчя одного з бюстів. Як повідомляє BFMTV протестувальники напередодні штурмували Тріумфальну арку. Вони зробили написи на монументі, а також проникли в приміщення музею, розташованого усередині арки, де пошкодили статуї і завдали інших матеріальних збитків.

1 грудня в Парижі відбулись акції протесту "жовтих жилетів" проти зростання цін не бензин. Поліція оточила частину Єлисейських полів, проте протестуючі спробували прорватися через контрольно-пропускний пункт, в результаті чого до них застосували сльозогінний газ. Через заворушення були закриті 19 станцій метро французької столиці і припинено рух на двох гілках. За словами глави МВС країни Крістофа Кастанера, під час протестів постраждали більше 100 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина оголосила про черговий пакет військової допомоги Україні

Газ із РФ тепер не є життєво важливим для Італії - італійський міністр

Держкіно закликає міжнародну та українську спільноту припинити будь-яку співпрацю з російськими й афілійованими компаніями

США і Захід повинні прискорити і збільшити надання допомоги, щоб Україна якнайшвидше досягла перемоги у війні, - Помпео

Зеленський у Харкові відвідав місце удару по поліграфкомплексу

На Кіровоградщині працює ППО - обладміністрація

Генштаб ЗСУ: Сили оборони України зупинили російські війська на харківському напрямку

Україна здійснила всі чотири законодавчі кроки для початку переговорів про вступ до ЄС - Жовква

У КРОПИВНИЦЬКОМУ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кількість бойових зіткнень на фронті перевищила 50, ворог відновив високу інтенсивність атак на покровському напрямку - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА