15:14 01.08.2019

Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

2 хв читати
Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

Сапери Держслужби України з надзвичайних ситуацій у четвер розпочали розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська", повідомила Станично-Луганська районна державна адміністрація.

"Сьогодні з ранку сапери ДСНС приступили до розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська". Це наступний крок із нашого боку для ремонту мосту", - йдеться в повідомленні на сторінці райадміністрації у Facebook у четвер.

Напередодні на засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій із 1 серпня.

"Українська сторона надала свої пропозиції щодо ремонту мосту в Станиці Луганській. Досягнуто домовленості щодо початку розмінування прилеглих до мосту територій від завтрашнього дня", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері за підсумками засідання ТКГ у Мінську.

Вона наголосила, що до початку ремонту на мосту має бути прибраний блокпост і символи квазіугруповань незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей (НЗФ ОРДЛО), а "подальший демонтаж фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганській має бути одночасним і дзеркальним".

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав Станицю Луганську і заявив про наміри відбудувати зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування і який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

Ворог за добу втратив 1330 людей

Російські війська за добу 462 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

Єрмак закликав молодіжних лідерів країн Глобального півдня поширювати інформацію про Саміт миру

Росія тримає в Середземному морі один ракетоносій із загальним залпом до 26 ракет, ще два кораблі в Чорному морі

Зеленський у Франції проситиме НАТО збивати ракети РФ над Україною

Джонсон про удари американською зброєю по РФ: Треба дозволити Україні вести війну так, як вони вважають за потрібне

Передпродаж квитків на фільм "Дедпул і Росомаха" побив рекорд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА