17:44 03.07.2018

Йоахім Лев продовжить роботу на посаді головного тренера збірної Німеччини з футболу

2 хв читати

Йоахім Лев зберіг за собою посаду головного тренера збірної Німеччини, незважаючи на невихід команди з групи на чемпіонаті світу 2018 року в Росії, повідомила у вівторок прес-служба Німецького футбольного союзу.

"В особистій бесіді з главою Німецького футбольного союзу (Райнхардом Грінделем - ІФ) Йоахім Лев підтвердив, що хоче продовжити роботу тренера національної команди. Він має намір здійснити перебудову команди для того, щоб виконати завдання, які будуть поставлені перед командою в майбутньому. Делегація на чолі з президентом союзу заявила, що Й.Лев має підтримку керівництва, яке впевнене, що тренер зробить правильні висновки з виступу збірної на чемпіонаті світу", - йдеться в повідомленні.

"Зі свого боку Й.Лев дав зрозуміти, що, незважаючи на розчарування від результатів на турнірі, відчуває силу й енергію, яка дасть змогу підготувати команду до майбутніх викликів", - повідомила прес-служба.

"Я вдячний союзу за те, що вірить у мене. Попри всю критику, я відчуваю підтримку з їхнього боку. Я дуже розчарований, але тепер я зосереджуся на перебудові команди", - сказав 58-річний тренер.

У найближчі тижні Німецький футбольний союз проаналізує роботу тренерського штабу збірної, щоб зробити висновки перед наступним матчем збірної 6 вересня в рамках Ліги націй.

Й.Лев з 2004 по 2006 рік входив до тренерського штабу збірної Німеччини, а з 2006 року обіймає посаду головного тренера команди. Під його керівництвом Німеччина виграла чемпіонат світу 2014 року і Кубок конфедерацій 2017 року. Він також здобув "бронзу" першості світу 2010 року, чемпіонатів Європи 2012-го і 2016 років, "срібло" чемпіонату Європи 2008 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА