14:03 23.05.2019

Антирейтинг "БПП" наближається до 50% - опитування

1 хв читати

Київ. 23 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Антирейтинг політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" сягнув майже 50%, свідчать результати ролінгового дослідження, проведеного Центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка.

"Звертаю увагу Блоку Петра Порошенка "Солідарність", проти якого висловилися 49,2%. Це той антирейтинг, який створює безпрецедентний рівень небажання сьогодні в українському суспільстві", - сказала голова правління Українського інституту соціальних досліджень ім. О.Яременка Ольга Балакірєва на презентації дослідження "Моніторинг електоральних орієнтацій населення України" в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Антирейтинг "Опозиційної платформи - За життя" (лідери Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук) становить 21,3%, ВО "Батьківщина" (Юлія Тимошенко) - 17,4%, "Опозиційного блок - Партії миру та розвитку" (Олександр Вілкул, Євген Мураєв, Вадим Новинський) - 16,4%, "Радикальної партії Олега Ляшка" - 11,6%.

У партії "Слуга народу" (Володимир Зеленський) антирейтинг на рівні 6,2%.

Дослідження проведено за результатами ролінгового опитування 15-19 травня 2019 року в 24 областях України та в Києві. Опитано 2121 респондента. Похибка вибірки становить +/- 1,2-2,2%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА