Музейний простір на IX Міжнародному фестивалі "Книжковий Арсенал"

23 квітня 2019 10:48 |

Український центр розвитку музейної справи спільно з Педагогічним музеєм України під час IX  Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал"  (22-26 травня 2019 року) вчетверте представить спеціалізований стенд музейних видань "МУЗЕЙНИЙ ПРОСТІР".


Музейний стенд на Книжковому Арсеналі – це більше ніж продаж музейної продукції. Це, перш за все, промоція та популяризація музейної видавничої справи та унікальних музейних видань, які з’являються дуже невеликими накладами в силу певних обставин, але є унікальними і неповторними професійними дослідженнями. Стенд вже вчетверте об`єднає видання музеїв України, а його відвідувачі зможуть ознайомитись і придбати літературу, видану музеями і про музеї: методичну фахову літературу, альбоми колекцій та раритетів, музейні видання для дітей, краєзнавчі та історичні дослідження, написані музейними працівниками.До слова, у 2017-2018 роках під "дахом" "Музейний простір" зібралося близько 60 музеїв з 17 областей України.

Організатори запрошують музеї України (незалежно від підпорядкування, місцезнаходження та форми власності – державні, приватні, національні, комунальні, музейні комплекси, заповідники) долучитися до творення спільного стендумузейних видань «Музейний простір».

Алгоритм нашої співпраці і вашої участі є наступним:

1)до 15 травня 2019 року на електронну адресу: mail@prostir.museumнеобхідно надіслати лист з темою «Стенд на Книжковому Арсеналі», повідомивши про вашу згоду брати участь у проекті, повну назву музею, ім’я та контакти відповідальної особи (номер телефону та e-mail), а також надіслати перелік видань, які ви могли б надати для виставки-продажу, обов’язково вказавши ціну та кількість;

2)після отримання листа від вас, з запропонованого вами переліку ми обираємо ті видання і ту кількість примірників, які будуть затребувані – виходячи з кількарічного досвіду – і повідомляємо вам про свій вибір. Також у листі чи телефонному режимі, під час подальшого спілкування, вам буде вказано, коли саме і на яке відділення Нової Пошти потрібно здійснити пересилку ваших видань до організаторів, за ваш рахунок, звісно.

Увага! Музеям-учасникам не треба їхати до Києва, а також не потрібно делегувати нікого від музею для представництва на стенді. Ми, організатори, всю логістику беремо на себе, в тому числі й постійну наявність на стенді 2-3-х продавців-консультантів.

Ще важливо! Цього року ми матимемо стенд достатньо невеличкий, порівняно з попередніми роками. Тому прохання до всіх учасників: не ображатися, якщо ми візьмемо на стенд меншу кількість книг, ніж ви очікуєте, проте обіцяємо (з вашої, звісно, згоди) зацікавленим особам надавати ваші контакти для подальших продажів чи обмінів.

Підписуйтеся на подію у фб.: https://www.facebook.com/events/2404551756441286/.
Тут ми інформуватимемо про перебіг підготовки, про видання та новинки!


Для уточнень і запитань пишіть на mail@prostir.museum або телефонуйте: (097)119-77-09
Кураторка стенду – Валентина Єфімова.

Успіхів усім нам та до зустрічі на  стенді «Музейний простір» на Книжковому Арсеналі!

Схожі публікації

Коментарі (0)

 

Новини

Події

Журнал
«Музейний простір»

Актуальний номер - № 4(14) за 2014 рік

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Рейтинг

Календар

Травень 2024

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Квітень | Червень