RU
 

Візит Трампа обійшовся Британії в рази дорожче від весілля принца Гаррі

Корреспондент.net,  11 жовтня 2018, 20:36
0
337
Візит Трампа обійшовся Британії в рази дорожче від весілля принца Гаррі
Трамп під час візиту зустрівся з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей

Задля безпеки були залучені близько 10 тисяч офіцерів з усієї країни, які виконали понад 26 тисяч змін.

 
Витрати на безпеку під час візиту президента США Дональда Трампа до Великобританії більш ніж у чотири рази перевищили витрати на весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Як повідомляє видання Politico, поліцейська операція під час триденного президентського візиту коштувала Британії майже 18 мільйонів фунтів стерлінгів.
 
Трамп під час візиту зустрівся з прем'єр-міністром Британії Терезою Мей і з королевою Єлизаветою II в Віндзорському замку, перш ніж відправитися на свій гольф-курорт у Шотландії.
 
"Практично, кожна силова структура підтримувала операцію, були розгорнуті близько 10 тисяч офіцерів з усієї країни, виконуючи понад 26 тисяч змін", - заявила представниця британської поліції Сара Торнтон.
 
Вона додала, що масові протести проти президента США додали витрат. "Повна вартість операції все ще прораховується, але рання оцінка становить близько 18 мільйонів фунтів стерлінгів", - сказала Торнтон.
 
Після весілля принца Гаррі і Меган Маркл у поліції заявили, що приблизна вартість роботи поліцейських коштувала "від 2 до 4 мільйонів фунтів стерлінгів".
 
Нагадаємо, на офіційному рівні в Британії зустріли Трампа з усіма почестями. Але під час 4-денного візиту в самому Лондоні його майже не було, тому що на вулицях його зустріли протестами. Активісти були обурені внутрішньою і зовнішньою політикою американського лідера.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondent.net

ТЕГИ: СШАБританиявизитТрампВеликобританияДональд Трамппринц Гарри
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі