13:05 27.06.2020

У ЗСУ за добу 21 новий випадок COVID-19, хворіють коронавірусом 166 осіб

2 хв читати

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 21 новий випадок захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19, загалом наразі хворіють коронавірусом 166 осіб, повідомляє прес-служба командування Медичних сил.

"Станом на 10:00 27 червня у Збройних силах України хворіють 166 осіб гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 302 людини, летальних випадків – п'ять", - зазначено в повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, за минулу добу зареєстровано 21 новий випадок COVID-19, з них у закладах охорони здоров'я перебувають на лікуванні 13 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр "ДВКГ" - чотири військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – п'ять військовослужбовців, Рівненський військовий госпіталь - три військовослужбовці та Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - один військовослужбовець).

Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Також на лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають восьмеро осіб (Київська область - троє військовослужбовців і один співробітник ЗСУ, Львівська область - двоє військовослужбовців, Дніпропетровська область - один військовослужбовець і Харківська область - один співробітник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, у них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 576 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 178 осіб.

Як повідомлялося, в Україні дещо знизився добовий приріст інфікування коронавірусом: станом на ранок суботи виявлено 948 нових випадків COVID-19, 402 з числа раніше хворих одужали, 24 померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА