07:40 09.12.2019

Львівський бронетанковий завод достроково виконав держоборонзамовлення на ремонт танків Т-72 в 2019

1 хв читати
Львівський бронетанковий завод достроково виконав держоборонзамовлення на ремонт танків Т-72 в 2019

Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") достроково виконало умови контракту з ремонту партії танків Т-72 і впоралося із додатковим державним оборонним замовленням, повідомив заступник гендиректора з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки ДК Ігор Фоменко.

"Львівський бронетанковий завод завчасно впорався із ремонтом партії танків Т-72 і в терміни, передбачені початковим контрактом, виконав ремонт ще 3 одиниць такої бронетехніки. Державне оборонне замовлення цього року підприємством виконано", - цитує Фоменко прес-служба "Укроборонпрому".

Згідно з повідомленням, Львівський бронетанковий завод може здійснювати поточний ремонт і відновлення танків Т-72, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 і броньованих машин розмінування БМР-1. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів, прицілів 1А-40 і комплектуючих до танків Т-72.

ДП "Львівський бронетанковий завод" є не тільки ремонтним підприємством, а й виробничим. На заводі можуть виробляти бронетранспортери "Дозор-Б", а також повністю броньовану модернізовану пожежну машину ГПМ-54-01.

Як повідомлялося, в серпні поточного року Львівський бронетанковий завод налагодив серійну модернізацію танків Т-64 зразка 2017 року, які оснащені тепловізорами, цифровими радіостанціями, засобами супутникової навігації і нової динамічним захистом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА