14:54 13.02.2019

"Свобода" у Київраді вимагатиме звіту правоохоронців щодо розслідування випадків нападу на свого активіста - Сиротюк

2 хв читати

Київ. 13 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Фракція ВО "Свобода" у Київській міській раді вимагатиме публічного звіту правоохоронців щодо стану розслідування випадків нападу на депутата Київради, керівника Солом'янського штабу кандидата в президенти України від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського Володимира Назаренка.

"Із 2013 року в майже 20 активістів ВО "Свобода" було знищено або пошкоджено їхнє особисте майно, автомобілі. Ми думали, що цю практику буде припинено після Революції гідності... Ви знаєте, що Володимир Назаренко є членом земельної комісії, але ще не було ні одного питання, яке суперечило б інтересам громади, і щодо якого активну позицію Назаренко не займав. Лише за останній час на Володю було скоєно три напади", - сказав голова фракції ВО "Свобода" у Київраді Юрій Сиротюк на прес-конференції в прес- центрі агентства "Інтерфакс-Україна" в середу.

Він додав, що В.Назаренко займає активну позицію щодо протидії "земельній мафії".

"Я як керівник фракції "Свобода" заявляю, що ми вимагатимемо публічного звіту керівника Національної поліції, Патрульної поліції в Києві про результати розслідування всіх нападів", - заявив Ю.Сиротюк.

Зокрема, за словами заступника голови ВО "Свобода" в Києві зі зв'язків із громадськістю Олександра Солонька, в ніч на 12 лютого було спалено автомобіль, який належав матері В.Назаренка, яким він також користувався.

Раніше восени минулого року на депутата було скоєно напад біля його будинку - В.Назаренка побили невідомі. Крім того, вже в січні 2019 року нападник підкараулив В.Назаренка в спортзалі.

"Ми порушуватимемо питання щодо публічного звіту правоохоронців на найближчій сесії Київради", - поінформував Ю.Сиротюк.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За два роки війни в Україні з'явилося понад 300 МВт домашніх і 90 МВт промислових СЕС - голова правління АСЕУ

"Кліар Енерджі" так і не вдалося повернути в мережу три ТЕС на біомасі 22 МВт через проблеми із сировиною - голова наглядової ради

В Україні до кінця 2024 р. за підтримки держави можна встановити до 500 МВт СЕС - голова правління АСЕУ

Українські експортери та Кабмін мають прискорити декарбонізацію з урахуванням вступу в дію в ЄС механізму CBAM з 2026 р

"Кліар Енерджі" до кінця року має намір встановити газопоршневу генерацію на 80 МВт - голова наглядової ради

Обов'язкове використання щонайменше 5% біопалива в автобензині принесе до бюджету понад $1 млрд щорічно - президент "МХП Еко Енерджі"

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА