RU
 

Порошенко анонсував візит на Донбас найближчим часом

Корреспондент.net,  19 квітня 2018, 16:54
0
130
Порошенко анонсував візит на Донбас найближчим часом
Фото: Администрация президента Украины
Петро Порошенко знову відвідає Донбас

Президент планує відвідати Донецьку та Луганську області, де має намір особисто перевірити якість трансляції сигналів українських мовників у зоні антитерористичної операції.

 
Президент України Петро Порошенко найближчим часом має намір відвідати Донбас. Про це глава держави заявив у четвер, 19 квітня, в ході засідання військового комітету, повідомляє його прес-служба в Twitter.
 
Зокрема, президент анонсував візит у Донецьку та Луганську області, який відбудеться найближчим часом. Порошенко розповів, що разом з ним Донбас відвідає і секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов.
 
"Я хочу поінформувати, що найближчим часом я з секретарем РНБО планую відвідати Донецьку та Луганську області, і я особисто перевірю якість трансляції сигналів українських мовників у зоні антитерористичної операції", - анонсував глава держави.
 
Він також нагадав, що "вже через кілька днів, менше ніж за два тижні, ми переходимо від формату АТО до відповідного військового формату".
 
Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко звернувся до генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша з проханням направити на Донбас спеціальну місію для оцінки вартості, кількості та необхідних термінів для розгортання миротворців.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: визитыдонбассвизитПорошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі