19:06 17.03.2020

Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції з опівночі, двох військових поранено

1 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли українські позиції з опівночі, двох військових поранено

Незаконні збройні формування, що діють на сході України, 10 разів порушили режим припинення вогню з початку цієї доби, вісім із обстрілів припали на другу половину дня вівторка.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень. Військовослужбовців евакуювали до військово-медичного закладу, де їм оперативно надали належну медичну допомогу", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Бойовики обстрілювали українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ділянки розведення сил та засобів під обстріл не потрапили.

Як повідомлялося, за даними Міністерства оборони України, з початку цієї доби станом на 12:00 бойовики двічі порушували режим припинення вогню. Бойових втрат унаслідок цих обстрілів не було.

У штабі ООС раніше повідомили, що українські військові дістали у вівторок поранення внаслідок обстрілу з боку бойовиків позицій у районі смт Новотошківського Попаснянського району Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА