21:43 03.03.2020

МВФ і СБ через коронавірус проведуть "весняні зустрічі" в віртуальному форматі

1 хв читати
МВФ і СБ через коронавірус проведуть "весняні зустрічі" в віртуальному форматі

Керівництво Групи МВФ і Світового банку і їх ради директорів, з огляду на проблеми, пов'язані з коронавірусом Covid-19, вирішили реалізувати спільний план з адаптації традиційних "весняних зустрічей" 2020 року до віртуального формату.

"Наша мета - ефективно обслуговувати наших членів, гарантуючи при цьому здоров'я і безпеку учасників і співробітників "весняних зустрічей", - йдеться в спільній заяві директора-розпорядника МВФ Крісталіни Георгієвої і президента Групи Світового банку Девіда Малпасса у вівторок.

Вони зазначили, що будуть максимально використані пов'язані з ІТ та віртуальними з'єднаннями можливості для проведення необхідних консультацій із членами.

"Завдяки цьому адаптованому формату, ми впевнені, наші країни-члени зможуть ефективно брати участь у вирішенні актуальних глобальних економічних проблем на цих "весняних зустрічах", - підкреслили керівники МВФ і СБ.

Організації розраховують, що щорічні збори восени відбудуться в традиційному форматі.

МВФ і СБ нагадують, що в їх історії вже був випадок аналогічних екстраординарних кроків після терористичних атак 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку і Вашингтоні, коли збори було відкладено, а потім перенесено в інше місце.

Як раніше повідомлялося, "весняні зустрічі" МВФ і СБ були заплановані на 13-19 квітня цього року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА