RU
 

Послиня Франції відвідала район проведення ООС на Донбасі

Корреспондент.net,  9 липня 2019, 12:01
0
103
Послиня Франції відвідала район проведення ООС на Донбасі
Фото: Минобороны Украины
Ізабель Дюмон спілкується з українськими військовими на Донбасі

Під час робочого візиту на Приазов'я представники французької делегації поспілкувалися з місцевим населенням.

 
Французька делегація на чолі з надзвичайною і повноважною послинею Франції в Україні Ізабель Дюмон відвідала район проведення операції Об'єднаних сил (ООС) у Донецькій і Луганській областях. Про це повідомляє пресслужба Міноборони у вівторок, 9 липня.
 
"Французька делегація відвідала з робочим візитом район проведення ООС. Сторони обговорили реальний стан цивільно-військового співробітництва в районі проведення операції Об'єднаних сил на території Донецької і Луганської областей", - йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, начальник відділу цивільно-військового співробітництва Об'єднаного командного пункту ООС полковник Сергій Карпов звернув увагу іноземних гостей на виконання специфічних завдань, які щодня виконують військовослужбовці груп цивільно-військового співробітництва.
 
Також делегація відвідала КПВВ Гнутове, де прикордонники Донецького загону зі складу Об'єднаних сил поінформували іноземних гостей про особливості роботи всіх контрольних пунктів в'їзду-виїзду в межах Донецької і Луганської областей, розповіли про порядок перетину лінії розмежування різними категоріями громадян.
 
Ізабель Дюмон зазначила, що Франція й надалі підтримуватиме Україну на міжнародній арені, адже це вкрай необхідно для збереження безпеки і відстоювання норм міжнародного права на європейському континенті.
 
Під час робочого візиту на Приазов'я представники французької делегації також відвідали населені пункти на лінії розмежування і поспілкувалися з місцевим населенням.

Нагадаємо, 7 липня президент України Володимир Зеленський і президент Євроради Дональд Туск відвідали район проведення ООС і побували в районі розведення сил і засобів біля Станиці Луганської.
 
Також повідомлялося, що нардеп Надія Савченко збирається в агітаційний тур на окуповані території Донбасу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: УкраинаМинобороныФранцияфотодонбасспосол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі