25 червня 2020, 19:06

Голова КСУ Тупицький руйнує фінансову систему України на догоду Коломойському

500 млрд гривень і повернення Привату Коломойському. КСУ збирається визнати неконституційною систему гарантування вкладів фізосіб. Більше того, зробити це ретроспективно.

Це стане колапсом фінансової системи України. Детально про загрозу розписали журналісти НВ https://bit.ly/2Yykw0a і ДТ https://bit.ly/2NqMXXF.

Якщо коротко, то голова КСУ (і його група) збирається знищити п'ятирічну роботу ФГВО. Наслідки – втрата мільярдів наших гривень і відкат націоналізації ПриватБанку.

Але цей блог я пишу конкретно для людини, руками якої Коломойський, Бахматюк і Rо організовують цю диверсію проти України.

Шановний голове КСУ, Олександре Тупицький, ви точно усвідомлюєте наслідки своїх дій: і для країни, і для себе персонально?

Ви реально думаєте, що зруйнуєте фінансову систему України, у стабільність якої інвестували останні 6 років МВФ, Світовий Банк, США та ЄС, а потім будете спокійно хабарями від Коломойського і Ко насолоджуватися?

Це вам не разом з Татьковим і Ємєльяновив нерухомість віджимати (ви розумієте, про що я). Ви збираєтеся ошукати на сотні мільярдів не тільки українців, а і світових гравців, серйозність впливу яких ви просто неспроможні усвідомити.

Молодші спеціалісти їх інституцій натисканням кількох клавіш спроможні виявити та заблокувати всі ваші активи, транзакції та активи пов'язаних з вами осіб, у якому би куточку світу вони не були.

Ця інформація відповідно до міжнародних каналів співробітництва правоохоронних та контролюючих органів може опинитися в НАБУ та НАЗК. Останні якраз повною перевіркою ваших декларацій займаються.

Якщо ви, Олександре, думаєте, що вас Коломойський відмаже, то велике журі в Клівленді думає інакше.

Коломойський через те в тюрму і сяде, що вирішив погратися з системою кримінальної юстиції на Заході. Догрався, як бачите. Ви, Олександре, якраз підійшли до червоної лінії в цій "грі". Ви впевнені, що воно вам треба?

Те саме стосується ваших, Олександре, колег, які вже 30 червня готові проголосувати цей треш. Конкретно я про "суддів" КСУ: Литвинова, Завгородню, Касмініна та Кривенко. Ще двох "суддів" КСУ з вашої групи ми ідентифікуємо найближчим часом.

Олександре та його колеги, щоб ви навіть не сумнівалися, що всі перелічені вище гравці побачили сьогоднішнє рішення КСУ, яке пазлом лягає в рішення 30 липня.

Наголошу, що відповідальним за цей треш є Володимир Зеленський.

Саме за його вказівкою Іван Баканов заблокував експертизу у справі ПриватБанку. Відсутність цієї експертизи – єдине, що вже декілька місяців не дає НАБУ вручити підозри Коломойському і Ко.

СБУ зливає справу судді Львова з паспортом рф?

Схоже, що СБУ зливає справу судді Львова з паспортом рф Виглядає, що СБУ підігрує звільненому судді Богдану Львову, у якого журналісти СХЕМ знайшли російський паспорт...

Відмазати ''слугу крипти'': як суддя ВАКС Ткаченко рятує нардепа Одарченка після підігрувань Коломойському

Суддя Вищого антикорсуду (ВАКС) Олег Ткаченко знову нагадав про себе. У минулу п'ятницю він частково скасував підозру колишньому "слузі народу" Андрію Одарченку...

Мовчання Банкової. Чому президент ігнорує петицію про "правки Лозового-Іонушаса"

1 лютого суд у Чернівцях закрив справу про спробу незаконного вивезення чоловіків призовного віку до Румунії (за 3-6 тис. дол.). Одного з організаторів затримали – йому загрожувало від 7 до 9 років ув'язнення з конфіскацією...

Чи погодиться комісія з відбору голови НАЗК грати в "підкилимні ігри" Банкової?

Від початку проведення незалежних конкурсів на посади керівників антикорупційних органів Банкова (спочатку – під Порошенком, а потім – під Зеленським) намагалася ці конкурси "хакнути"...

Триває обрання запобіжного заходу потворам, які вкрали в ЗСУ 1,3 млрд грн. Один з підозрюваних – досі при посаді

Триває обрання запобіжного заходу потворам, які вкрали в ЗСУ 1,3 млрд грн. Вчора був суд по Діючому керівнику профільного департаменту Міноборони – Нахкуру...

Офіс Зеленського злякався петиції про скасування "правок Лозового-Іонушаса"

Офіс Зеленського відмовився реєструвати петицію з вимогою скасувати "правки Лозового-Іонушаса". Ще в пʼятницю ми у Центрі протидії корупції (ЦПК) подали від мого імені відповідну петицію на сайт президента...