Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: матеріали справи щодо постраждалого під Радою журналіста Радіо Свобода передадуть до ДБР


Під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня співробітники Національної гвардії та поліції розбили камеру й окуляри журналіста Радіо Свобода Сергія Нужненка
Під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня співробітники Національної гвардії та поліції розбили камеру й окуляри журналіста Радіо Свобода Сергія Нужненка

Поліція збирається передати до Державного бюро розслідувань матеріали провадження щодо постраждалого під Верховною Радою фотокореспондента Радіо Свобода Сергія Нужненка, повідомили Радіо Свобода в Печерському управлінні поліції Києва.

«Я знаю, що ваш колега написав до нас заяву стосовно того, що він є потерпілий у результаті цих сутичок. Я спілкувалася з нашими слідчими, вони сказали, що матеріали будуть передані до Державного бюро розслідувань. Найближчим часом матеріали будуть передані для об'єктивного розслідування до Державного бюро розслідувань», – повідомили Радіо Свобода в Печерському управлінні поліції Києва.

У ДБР повідомили Радіо Свобода, що наразі не отримали матеріали справи.

«Воно за нами по реєстру визначено, скоріш за все, але ми ще в себе не бачимо. До нас фактично ще не дійшли самі матеріали справи», – заявили в ДБР.

Зранку 17 грудня біля Верховної Ради сталася штовханина між правоохоронцями та учасниками акції протесту проти запровадження ринку землі. Пізніше правоохоронці розігнали частину мітингувальників і знесли намети, встановлені біля Верховної Ради.

Під час сутичок співробітники Національної гвардії та поліції розбили камеру й окуляри журналіста Радіо Свобода Сергія Нужненка.

XS
SM
MD
LG