RU
 

У Києві горів склад з балонами і паливом

Корреспондент.net,  14 травня 2019, 10:25
0
160
У Києві горів склад з балонами і паливом
Фото: Информатор
О 09:36 пожежу ліквідували

Вогонь поширився на 250 кв. м. З пожежею боролися 50 рятувальників і 12 одиниць спецтехніки.

 
Вранці у вівторок у Києві на вулиці Максимовича сталася пожежа в будівлі складу, повідомляє Інформатор 14 травня.
 
"На місце оперативно прибули рятувальники, пожежі присвоїли підвищений ранг складності через те, що, крім меблів, всередині знаходилися каністри з паливом і маслом, а також газові та кисневі балони", - йдеться в повідомленні.
 
Вогонь поширився на 250 кв. м. З пожежею боролися 50 надзвичайників і 12 одиниць спецтехніки. Вулицю Максимовича перекрили.
 
О 09:20 рятувальникам вдалося локалізувати загоряння, а о 09:36 пожежу ліквідували. Ніхто не постраждав. Виявилося, що на складі було шість каністр з бензином, дві каністри з маслом, три кисневих і два газових балони.

Напередодні вночі в Києві на вулиці Сирецькій після вибуху загорівся житловий будинок. У момент займання приміщення вогнем там перебували чоловік і жінка з дітьми. Власники будівлі стверджують, що чули із сусіднього будинку звук, схожий на вибух.
 
Раніше повідомлялося, що в Одеській області дворічна дівчинка задихнулася в палаючому авто. Дитина гралася із сірниками в батьківському автомобілі ВАЗ-2113. Її батьки були вдома, але не зауважили неприсутності поряд доньки.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
 
 
ТЕГИ: Киевтопливовидеофотоогоньсклад
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі