16:55 19.07.2020

COVID-19 виявлено вже у десяти співробітників Бердянської "швидкої", у п'ятьох із них немає симптомів

1 хв читати

Захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 станом на 19 липня підтвердилося у десяти співробітників Бердянської підстанції швидкої медичної допомоги, у п'ятьох із них відсутні клінічні прояви хвороби, повідомляє прес-служба Комунального неприбуткового підприємства (КНП) "Обласний центр екстреної медичної допомоги".

"П'ятеро співробітників мають незначні клінічні прояви у вигляді нежиті й субфебрильної температури до 38°. У решти п'яти співробітників клінічних проявів немає. Всі почуваються добре і перебувають під наглядом сімейних лікарів", - ідеться в повідомленні облцентру екстреної медичної допомоги у Facebook у неділю.

На підстанції вжито додаткових заходів щодо профілактики поширення інфекції. Крім того, всіх співробітників підстанції буде повторно обстежено методом ПЛР.

18 липня з'явилося повідомлення, що за результатами планового ПЛР-тестування всіх співробітників Бердянської підстанції швидкої допомоги COVID-19 було виявлено у восьми медпрацівників. При цьому уточнюється, що першим на короновірусну інфекцію захворів один медпрацівник, пізніше ще семеро його колег. Повідомлялося, що у більшості інфікованих захворювання проходило безсимптомно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА