RU
 

У Дніпрі слідчий попався на хабарі у чверть мільйона

Корреспондент.net,  21 лютого 2020, 20:58
0
472
У Дніпрі слідчий попався на хабарі у чверть мільйона
Фото: пресс-служба ГБР
Поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років

Правоохоронець вимагав гроші за закриття кримінального провадження за порушення санітарних правил і норм.

 
У Дніпрі начальник слідчого відділку одного з відділень поліції вимагав у підприємця 250 тисяч гривень за закриття справи. Про це повідомляє прес-служба ДБР.
 
Повідомляється, що правоохоронець вимагав у місцевого підприємця неправомірну вигоду в розмірі 250 тисяч гривень за закриття кримінального провадження за порушення санітарних правил і норм.
 
"21 лютого 2020 року поліцейського затримали після отримання всієї суми хабара на виконання статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.
 
На цей час тривають слідчі та інші процесуальні дії, а також вирішується питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. У разі доведення провини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Напередодні в Хмельницькій області на хабарі у $ 20 тисяч затримали фіскала. Заступник начальника одного з управлінь ДФС вимагав гроші за закриття кримінального провадження.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: коррупциявзяткаДнепрборьба с коррупциейКоррупция в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі