Доступність посилання

ТОП новини

Полігон проросійських бойовиків можна побачити з супутника


Танк Т-72 угруповання «ДНР»
Танк Т-72 угруповання «ДНР»

Поблизу села Покровка (окупована частина Донецької області) на супутникових картах Google можна побачити полігон та місце зберігання військової техніки проросійських збройних формувань.

Саму техніку, що розташована на спеціально підготованому майданчику, видно на свіжих супутникових знімках, зроблених навесні-влітку 2018 року.

Полігон поблизу села Покровка
Полігон поблизу села Покровка

Місце зберігання техніки
Місце зберігання техніки

На знімках цієї ж місцевості, що зроблені раніше, видно розташування полігону, але військової техніки не спостерігається, а місце її зберігання ще не підготоване та являє собою залишки від гірничих робіт.

Місце зберігання техніки раніше
Місце зберігання техніки раніше

Присутність військової техніки, що заборонена Мінськими угодами, біля селища Покровка підтверджується звітом спостерігачів СММ ОБСЄ.

Цю ж інформацію підтверджує штаб Операції об'єднаних сил.

  • Зображення 16x9

    Донбас.Реалії

    Донбас.Реалії – проєкт для Донбасу та про Донбас по обидва боки лінії розмежування. З 2014 року ми створюємо та добуваємо унікальний контент – ексклюзиви з окупованих міст і лінії фронту, відео й фото, мультимедійні репортажі, розслідування, радіо та телепрограми. 

    У соцмережах:

    – Facebook

    – Telegram

    – Instagram

    – Twitter

    – Телепроєкт Донбас Реалії на YouTube

    – Радіо Донбас Реалії на YouTube

  • Зображення 16x9

    Олександр Демченко

    Закінчив Донецький юридичний інститут МВС України у 2007 році. Працюю у медіа з 2008-го. У проєкті Радіо Свобода «Донбас.Реалії» – з самого старту, з 2016 року. Тут займався та займаюся написанням матеріалів, блогів, створенням відео, аудіо-контенту та навіть СММ. Впевнений, що важливу та цікаву інформацію можна знайти навіть там, де, здавалося б, оком нема за що зачепитися, а пальцем лише проскролити. Був мобілізований до Збройних сил України у травні 2023 року.

XS
SM
MD
LG