Винайдено "електрокишеню" для підзарядки гаджетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Винайдено "електрокишеню" для підзарядки гаджетів

Технології&Авто
352
Компанія Panasonic розповіла про цікаву розробку, яка дозволить поповнювати запас енергії мобільних пристроїв далеко від електричної мережі або на ходу.
Новинка під назвою Kangaroo Charger являє собою особливу «електрокишеню», яку можна закріпити на одязі, сумці, стіни, віконній занавісці тощо. Енергія генерується за рахунок сонячного світла.
Головна складова новинки – особливий матеріал зі сферичних фотоелектричних елементів, який перебуває в стадії розробки. Для заряджання смартфонів і інших натільних гаджетів їх потрібно просто покласти всередину кишені.
Як і іншу тканину, кишеню, що не використовується, можна згорнути і прибрати для зберігання. На відміну від важких резервних акумуляторів і зовнішніх зарядних пристроїв, кишеня-кенгуру практично невагома і не потребує щоденної перезарядки.
Розробка Panasonic вже відзначена премією Red Dot Design Award 2018 в категорії «Дизайн концепт». Втім, треба відзначити, що наразі створення незвичайного натільного зарядного пристрою не завершено. А тому мова про випуск його комерційної версії зараз не йде.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас