Власники автомобілів Porsche в Китаї хочуть перейти з iPhone на Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники автомобілів Porsche в Китаї хочуть перейти з iPhone на Android

Фондовий ринок
582
На виставці Automobility LA генеральний директор Porsche North America Клаус Зеллмер (Klaus Zellmer) розповів про те, що 91% власників автомобілів Porsche в США є власниками смартфонів iPhone. Інформація очевидна, скажете ви, але дивує інше – у Китаї, наприклад, кількість таких користувачів 80%, однак половина з них заявили, що хочуть перейти з iPhone на Android.
Однією з причин такого бажання може служити зростаюча популярність 5G. У той час як Android-смартфони, що підтримують роботу в мережах наступного покоління, вже доступні в Китаї, Apple поки що не поспішає з випуском відповідних версій iPhone. Очікується, що американська компанія випустить смартфон з підтримкою 5G не раніше вересня наступного року.
Інша причина може бути пов’язана з появою форм-фактора складних мобільних пристроїв з гнучкими дисплеями. Китайці, як відомо, проявляють до них особливий інтерес. У наступному місяці в Китаї буде випущений складаний смартфон Samsung W20 5G, який є поліпшеною версією Galaxy Fold. Він складе компанію вже випущеному Huawei Mate X. Вартість таких пристроїв немаленька, але це навряд чи турбує власників спорткарів Porsche.
Не можна виключати і патріотизм китайських споживачів, який, до речі, дозволяє Huawei контролювати наразі 42% ринку смартфонів на внутрішньому ринку. Постачання компанії за третій квартал поточного року зросли на 66% порівняно з аналогічним періодом минулого року, тоді як поставки iPhone в Китаї знизилися на 28%. Багато жителів Піднебесної вважають несправедливими дії США щодо Huawei.
Клаус Зеллмер зазначив, що Porsche приділяє більше уваги сумісності з iOS, і в США це має сенс. Однак в зв’язку з такими змінами на китайському ринку компанії доведеться орієнтуватися на вибір клієнтів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас