07:43 08.07.2018

Бойовики в суботу порушували перемир'я майже на всіх напрямках, у ЗС України без втрат

2 хв читати
Бойовики в суботу порушували перемир'я майже на всіх напрямках, у ЗС України без втрат

За минулу добу, 7 липня, обстановка в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі залишалася контрольованою, незважаючи на те, що бойовики порушували встановлене перемир'я практично по всій лінії зіткнення, повідомляє прес-центр штабу Операції ОС.

"Ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Противник 13 разів відкрив вогонь по наших позиціях ... Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ двічі порушили режим припинення вогню. За минулу і поточну добу втрат серед захисників України немає", - йдеться у зведенні станом на 7.00 неділі, опублікованій на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

Так, протягом суботи, на Луганському напрямку поблизу населених пунктів Айдар і Кримське бойовики продовжили застосовувати гранатомети і стрілецьку зброю. На Світлодарському напрямку - відкривали вогонь зі стрілецької зброї у населеного пункту Новолуганське.

На Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно біля населених пунктів Піски, Новотроїцьке і Красногорівка. Тут противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривав прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил.

"Маріупольський напрямок залишається зоною активних провокаційних дій російських найманців. 6 разів окупанти намагалися змусити наших захисників відкрити вогонь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю противник обстрілював позиції в районі населених пунктів Широкине, Водяне та Пищевик", - йдеться в звіті.

Протягом поточної доби бойовики здійснювали провокації із застосуванням стрілецької зброї на Маріупольському напрямку. Вогню піддалися позиції Об'єднаних сил у Водяного і Широкиного.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА