Honda Aircraft представила оновлений HondaJet зі збільшеною дальністю польоту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda Aircraft представила оновлений HondaJet зі збільшеною дальністю польоту

Технології&Авто
543
Компанія Honda Aircraft представила модернізовану версію дводвигунового легкого бізнесджета HondaJet – HondaJet Elite зі збільшеною дальністю польоту.
Даний літак розроблявся японським авіабудівником протягом останніх двох років і отримав кілька істотних новинок, які мають сприяти нарощенню його конкурентних переваг на ринку.
Перші поставки лайнера очікуються в серпні 2018 року.
Дальність польоту HondaJet Elite збільшилася на 17% в порівнянні з базовою версією лайнера і вже досягає 2661 км. Цьому в тому числі сприяло збільшення ємності паливних баків і поліпшення аеродинамічних характеристик повітряного судна (ПС). Керівництво Honda Aircraft запевняє, що нове ПС набагато економічніше від своїх конкурентів аналогічного класу і відрізняється меншим рівнем викидів шкідливих речовин.
Серед основних нововведень також можна відзначити модернізовану авіоніку Garmin 3000, шкіряні крісла з забарвленням в двоколірній гамі, а також аудіосистему Bongiovi Aviation, позбавлену звичних динаміків і повністю інтегровану в обшивку салону. Нова авіоніка володіє додатковим функціоналом для оптимального планування польоту, а також спеціальними захисними функціями з автоматичної стабілізації повітряного судна, спрямованими на підвищення безпеки польотів. Крім того, літак оснащений новим впускним пристроєм, який вирівнює роботу кожного двигуна, що в кінцевому рахунку дозволяє знизити рівень шумів і тим самим домогтися більш комфортною обстановки в салоні.
Іншими відмінними рисами бізнесджета є надкрильне розташування двигунів, крило з природним ламінарним обтіканням, а також композитний фюзеляж. Незначним модернізаціям піддалося хвостове оперення.
Заявлена ​​максимальна крейсерська швидкість бізнесджета становить 781 км/год, максимальна висота польоту 13100 м, максимальна скоропідйомність обмежена 1250 м/хв. Бізнесджет оснащений сучасними турбовентиляторними двигунами GE Honda HF120. Літак вже сертифікований на відповідність вимогам Федеральної авіаційної адміністрації США (FAA) і Європейського агентства з безпеки авіаперевезень (EASA).
Орієнтовна вартість ПС становить 5,25 млн доларів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас