07:14 06.05.2019

При зіткненні з бойовиками зник український військовослужбовець

2 хв читати
При зіткненні з бойовиками зник український військовослужбовець

Біля с.Миколаївка (Донецька обл.) під час бою з диверсантами пропав український військовослужбовець, повідомили в 35 окремій бригаді морської піхоти.

На сторінці підрозділу в неділю ввечері повідомляється, що на днях під прикриттям туману, з метою отримання більш вигідного для себе положення, бойовики намагалися непомітно подолати смугу забезпечення напроти українських позицій поблизу с.Миколаївка.

"Наші побратими, які в цей час несли бойове чергування на спостережному посту, вчасно помітили переміщення противника і відкрили по ворогу вогонь, змусивши його відступити", - сказано в повідомленні.

У цей же час на допомогу морським піхотинцям підійшла резервна група, яка почала переслідувати ворога. Для прикриття відступаючих диверсантів, бойовики почали обстріл українських військовослужбовців з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"У ході бою один з наших воїнів зник. В районі негайно розпочала роботу група пошуку і евакуації. Водночас командування бригади морської піхоти звернулося до міжнародних спостерігачів щодо встановлення режиму припинення вогню на цій ділянці. Однак ворог на поступки не пішов і продовжував обстріл , тим самим перешкодивши провести ретельний пошук зниклого бійця", - підкреслили в 35 окремій бригаді морської піхоти.

В інформації зазначається, що в неділю стало відомо, що тіло українського військовослужбовця може перебувати в морзі одного з міст на окупованій території.

"Наразі ми вживаємо всіх заходів з ідентифікації загиблої людини і, в разі підтвердження інформації, повернення тіла нашого побратима", - підсумували в підрозділі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА