Для українських туристів відкрито вже 25 напрямків - МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для українських туристів відкрито вже 25 напрямків - МЗС

Особисті фінанси
2431
Можливість для українців подорожувати за кордон пов’язана з епідемічною ситуацією в Україні, зараз для українців відкрито 25 напрямків для подорожей.
Про це під час брифінгу заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
“Головний критерій для можливостей українців подорожувати – це ситуація всередині країни, чим краща ситуація в країні, тим більше можливостей ми маємо. Раніше для українців було відкрито 23 напрямки, тепер таких країн у нас 25, додалися Багамські острови і Ліван”, – зазначив він.
Нагадаємо, як раніше повідомляв Кулеба, про зняття обмежень на в’їзд на територію країн Шенгенської зони можна буде говорити після того, як показник в Україні буде або рівні середньому по ЄС, або буде меншим.

Довідка Finance.ua

  • Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект, який передбачає державну підтримку креативних індустрій, сфери культури, туризму, малого і середнього бізнесу через обмеження, що виникли в зв’язку з пандемією COVID-19.
  • Світовий туризм, швидше за все, ніколи до кінця не відновиться після пандемії коронавірусу. З такою заявою виступив засновник і головний виконавчий директор американського сервісу бронювання житла Airbnb Inc. Брайан Ческі.

Відпустка 2020: в яких країнах чекають на українців?

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас