07:53 01.09.2019

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь на Донбасі, один військовослужбовець отримав поранення

2 хв читати
За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь на Донбасі, один військовослужбовець отримав поранення

За минулу добу бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"31 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню ... У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення середнього ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС з забороненої мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 11 обстрілів позицій ООС: шість разів поблизу Водяного - з артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; двічі біля Павлополя - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі у Лебединського - з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів; неподалік Новогнатівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ зробили 9 обстрілів позицій ООС: тричі поблизу Зайцевого - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Травневого - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; двічі біля Луганського - з мінометів калібру 82-мм і станкових протитанкових гранатометів; неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 120-мм, озброєння БПМ, а також автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Шумів - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Троїцького - з мінометів калібру 120-мм і 82-мм і великокаліберних кулеметів.

Також у штабі наголосили, що з початку поточної доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню: в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Миколаївки з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Понад 600 дітей загинули і понад 1420 дістали поранення по всій Україні за час повномасштабного вторгнення РФ - ООН

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

Олена Зеленська разом з естонською делегацією відвідали прийомну родину, для якої побудували дім

Війська РФ за день здійснили п'ять артобстрілів і три удари БПЛА по Нікопольському району, пошкоджено підприємство і ЛЕП

У Харкові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожого ракетного удару в ніч на 31 травня - Терехов

Сили оборони тримають під контролем 70% Вовчанська, у місті тривають бої - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА