08:04 14.04.2019

У Миколаєві викрито мережу наркоторговців

2 хв читати
У Миколаєві викрито мережу наркоторговців

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Миколаєві, спільно зі співробітниками Держприкордонслужби і Національної поліції викрили мережу наркоторговців, які збувають наркотичні речовини серед військовослужбовців-прикордонників.

"Слідчі теруправління ДБР у Миколаєві затримали солдата, у якого вилучили наркотичні та психотропні речовини. За результатами розслідування, проведеного слідчими ДБР, до суду було направлено обвинувальний висновок щодо військовослужбовця за підозрою в зберіганні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч .2 ст. 307 Кримінального кодексу України)"- йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ДБР у суботу.

За словами слідчих ДБР наркотичні речовини військовослужбовці закуповували у членів злочинної організації, яка займалася розповсюдженням наркотичних речовин на території Одеської області. Також слідчі встановили, що протягом декількох місяців у цієї злочинної групи купувала наркотики жінка-військовослужбовець Надалі, під час чергування, вона безперешкодно проносила зазначені речовини на територію прикордонного загону та продавала їх колегам-військовослужбовцям. Жінка замовляла наркотичні речовини через соціальну мережу Інстаграм і отримувала їх у поштовому відділенні, для конспірації вказуючи номер телефону і дані іншої людини.

"Одразу після отримання чергового такого замовлення, військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. У неї вилучили пакет з таблетками рожевого кольору і пакет з жовтою порошкоподібною речовиною. Всі ці речовини направлені на експертизу", - зазначили в ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого в Миколаєві, готують затриманій повідомлення про підозру у незаконному збуті наркотичних речовин, вчинене групою осіб (ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України)" - підсумували в ДБР.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку втрати ворога минулої доби становили 174 особи, у Вовчанську та його околицях тривають жорстокі бої

Кабмін продовжив ще на 2 місяці відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Польські протестувальники блокують рух вантажівок у ПП "Рава-Руська - Гребенне" - Держприкордонслужба

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

Унаслідок збройної агресії РФ в Україні загинула 551 дитина - ювенальні прокурори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА