10:54 03.09.2020

У ЗСУ за добу виявили майже півсотні нових заражень коронавірусом

2 хв читати
У ЗСУ за добу виявили майже півсотні нових заражень коронавірусом

 47 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було зафіксовано за добу у Збройних силах України (ЗСУ), хворіють 612 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у четвер вранці.

В оприлюдненій на сторінці командування Медсил ЗСУ в соцмережі Facebook інформації випливає, що із загальної кількості хворих за добу на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебувають дев’ять осіб (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" - чотири військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - один військовослужбовець і один працівник ЗСУ, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - один військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону - один військовослужбовець, Хмельницька ЦРЛ - один працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 38 осіб (Львівська обл. - 13 військовослужбовців і два працівники ЗСУ, Київська обл. - п’ять військовослужбовців і один працівник ЗСУ, Одеська обл. - сім військовослужбовців, Рівненська обл. - три військовослужбовці і один працівник ЗСУ, Івано-Франківська обл. - два військовослужбовці, Хмельницька, Вінницька, Харківська і Чернівецька обл. - по одному військовослужбовцю). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Станом на 10:00 четверга у ЗСУ на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє - 612 осіб. Загалом за час пандемії одужали - 1 201 особа, летальних випадків - шість.

На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 524 людини. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 104 людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

11 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Військова допомога США дала змогу ЗСУ сповільнити просування військ РФ у Харківській області

Окупанти за минулий день здійснили 28 обстрілів прикордонних територій Сумської області

Сили оборони 5 червня за допомогою українських БпЛА успішно атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів у РФ

Радбез ООН проголосував за запропонований США план припинення вогню в Секторі Гази

В Україні розпочав роботу перший цех із ремонту та виробництва німецької бронетехніки

На фронті відбулося понад 80 бойових зіткнень, ситуація залишається напруженою, але контрольованою - Генштаб

Керівники McDonald's, Siemens Energy, Lloyd's, Genesis, Inditex, Egis увійшли до нової Консультативної ради бізнесу для інвестицій в Україну

Зеленський прибув із візитом до Німеччини для участі в конференції з відновлення України та переговорів із Шольцом

НБУ збільшив у 1,5 раза кредитний потенціал банків новою структурою капіталу та вимогами до його достатності

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА