RU
 

Костевич здобула п'яту нагороду НОК найкращої спортсменки місяця в Україні

iSport.ua,  30 жовтня 2018, 16:50
0
53
Костевич здобула п яту нагороду НОК найкращої спортсменки місяця в Україні

В Олімпійському домі відбулося вшанування найкращої спортсменки і найкращого тренера вересня в Україні.

 
У вівторок, 30 жовтня, в Олімпійському домі відбулося вшанування кращої спортсменки і тренера місяця в Україні.
 
Свої заслужені нагороди з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки отримали чемпіонка світу з кульової стрільби Олена Костевич і її наставник Ігор Чередінов, які завоювали це високе визнання у вересні.
 
"Відразу після тріумфального виступу Олени на чемпіонаті світу в Республіці Корея, де вона виграла індивідуальне "золото" і "бронзу" в міксті з Олегом Омельчуком, ми зустрічалися, спілкувалися. Це була душевна, тепла зустріч, і нам дуже приємно знову вітати чудовий тандем Олени Костевич та Ігоря Чередінова в Олімпійському домі ще й з такої приємної можливості", - сказав на початку заходу керівник НОК.
 
Він зазначив, що на чемпіонаті світу в Кореї видатна спортсменка, олімпійська чемпіонка Афін-2004, дворазова бронзова призерка олімпійського Лондона-2012 продемонструвала блискучий результат.
 
"З урахуванням того, що чемпіонат світу зі стрільби відбувається тільки раз в чотири роки, ці медалі отримують ще більшу вагу. Традиційно, стрільці першими отримують олімпійські ліцензії, і я хочу ще раз привітати з першими перепустками в олімпійський Токіо-2020 Олену Костевич і Павла Коростильова, а також всіх нас", - додав Сергій Бубка.
 
Президент НОК нагадав, що Костевич минулоріч стала мамою, і вже впевнено та невпинно підкорює нові спортивні вершини.
 
"Знаємо, що маленька дочка і чоловік були з вами поруч на чемпіонаті світу, і свою перемогу ви присвятили саме їм. Переконаний, що така потужна підтримка і надалі буде надихати Олену та мотивувати на нові звершення", - підкреслив він.
 
"Буквально, в суботу на міжнародних змаганнях у Німеччині Олена продемонструвала феноменальний результат. З 40 пострілів "вибила" 399 балів з 400 можливих, поціливши 39 разів в "десятку" і тільки один раз в 9,8. Це дійсно чудово, і ще раз підтверджує, що ти - унікальна спортсменка і жінка", - додав президент НОК України.
 
Відзначимо, для Олени це вже п'ята нагорода найкращої спортсменки місяця в Україні. Високе визнання вона отримувала в травні-2011, в лютому і жовтні 2012 року, березні-2017.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі