14:17 25.02.2020

ОАЕ призупинили всі авіарейси з Іраном через поширення коронавірусу

1 хв читати
ОАЕ призупинили всі авіарейси з Іраном через поширення коронавірусу

Об’єднані Арабські Емірати з вівторка повністю призупиняють повітряне сполучення з Іраном через поширення там коронавірусу нового типу (Covid-19), повідомило у вівторок інформаційне агентство WAM.

Агентство наводить витягі з повідомлення Головного управління цивільної авіації ОАЕ, в якому йдеться про "призупинення на тиждень усіх пасажирських і вантажних перевезень до та з Ірану починаючи з сьогоднішнього дня".

Водночас термін призупинення польотів може бути продовжено.

Раніше авіасполучення з Іраном припинив Оман, де напередодні у двох жінок, які нещодавно повернулися з цієї країни, було виявлено зараження коронавірусом.

Із середи порт Омана Хасаб призупиняє імпорт іранських товарів, повідомив оператор порту у своєму акаунті у Twitter.

Крім того, Бахрейн через ситуацію з коронавірусом упровадив заборону на поїздки до Ірану.

Раніше повідомлялося, що кордони з Іраном перекрили п'ять сусідніх країн - Ірак, Туреччина, Афганістан, Пакистан та Вірменія.

Низку обмежень на поїздки до Ірану також упровадили Саудівська Аравія, Кувейт, ОАЕ, Йорданія та Грузія.

Раніше у вівторок представник Міністерства охорони здоров'я Ірану повідомив, що кількість заражених уханьським вірусом у країні сягнула 95 осіб, летальний кінець зафіксовано у 15 випадках.

Тим часом у сусідньому Іраку зафіксовано вже шість випадків захворювання Covid-19. Серед захворілих - сім'я з чотирьох осіб, які прибули з Ірану, та іранський студент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА