13:20 03.09.2019

Поліція Києва розслідує отруєння студентів шаурмою як умисний випуск на ринок небезпечної продукції

1 хв читати
Поліція Києва розслідує отруєння студентів шаурмою як умисний випуск на ринок небезпечної продукції

За фактом отруєння сімох студентів одного з вишів Києва шаурмою, купленою в кіоску на вул. Борщагівській, співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу про навмисне введення в обіг на ринок України небезпечної продукції.

"Після повідомлення про госпіталізацію студентів правоохоронці відразу почали відпрацювання: в результаті на вулиці виявили п'ять МАФів, де продавали шаурму. М'ясна продукція та супутні товари для її приготування вилучено, а торговельні точки опечатано. Вилучені продукти направлено на проведення експертизи для з’ясування причини отруєння", - повідомляє у вівторок удень відділ комунікації поліції Києва.

Також у главку поінформували, що слідчий відділ Солом'янського управління поліції Києва вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринок України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) КК України. Санкція статті передбачає штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права обіймати певні посади чи провадити певну діяльність на термін до 3 років.

Також у відділі комунікації столичної поліції поінформували, що всі семеро постраждалих наразі перебувають у лікувальних установах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА