ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Поблизу Донецької фільтрувальної станції постраждав співробітник ДСНС

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 березня 2018 року, обійшлося без втрат серед українських військових. Про це у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"Минулої доби обстановка на лінії зіткнення суттєвих змін не зазнала. Внаслідок ворожих обстрілів жоден з військовослужбовців Збройних сил України не постраждав", - повідомив він.

Як зазначив Гуцуляк, вчора протягом дня бойовики вели вогонь по українським позиціям з мінометів та артилерійських систем заборонених мінськими домовленостями калібрів.

Крім того, Гуцуляк зазначив, що вчора під час обстеження території поблизу Донецької фільтрувальної станції в районі Авдіївки, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав ураження офіцер служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Постраждалий був доставлений до обласної клінічної лікарні у м. Дніпро. Медики оцінюють стан його здоров’я як задовільний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у штабі антитерористичної операції (АТО) констатували готовність до встановлення перемир'я на Донбасі з 30 березня 2018 року.