08:49 21.05.2019

Ситуація з підняттям рівня річок на Прикарпатті стабілізувалась

1 хв читати
Ситуація з підняттям рівня річок на Прикарпатті стабілізувалась

Станом на ранок вівторка, 21 травня, ситуація з підняттям рівня річок на Прикарпатті стабілізувалась, інтенсивність опадів зменшилась, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7.00 21 травня ситуація стабілізувалась, інтенсивність опадів значно зменшилась, рівень води поступово спадає", - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок уранці.

В інформації зазначається, що 20 травня в результаті інтенсивних опадів у вигляді дощу в Надвірнянському, Богородчанському районах та м.Калуш (усього 22 населених пункти) відбулось підняття рівня води, в результаті чого сталося підтоплення близько 3 тис. 240 домогосподарств, частково пошкоджені 2 мости місцевого значення, відключені 2 населених пункти від газопостачання (всього близько тисячі абонентів).

Також повідомляється, що підрозділами ДСНС була проведена евакуація 60 осіб, відбуксували 10 транспортних засобів. Проводиться відкачка води в м.Калуш на території ТОВ "Карпатнафтохім" і Калуської ТЕЦ.

Для надання допомоги населенню залучено 126 чол. і 26 од. техніки, з них від ДСНС 98 людей о / с, 19 од. техніки та 9 плавзасобів. Місцевими органами влади вживаються заходи щодо надання допомоги населенню та ліквідації наслідків негоди. На місці події працює оперативна група Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Коригувальника ракетного удару по Яворівському полігону засуджено до 15 років в'язниці

Голова Нацполіції: Поліцейські беруть участь в оповіщенні військовозобов'язаних разом із працівниками ТЦК, повістки не вручають

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА