07:26 11.02.2021

Експерти ВООЗ не виключили, що коронавірус з'явився в Китаї раніше, ніж про нього було офіційно оголошено

1 хв читати
Експерти ВООЗ не виключили, що коронавірус з'явився в Китаї раніше, ніж про нього було офіційно оголошено

Попередні результати досліджень експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) говорять про те, що коронавірус міг з'явитися на два місяці раніше, ніж це було офіційно підтверджено, повідомила The Wall Street Journal.

Міжнародна група експертів ВООЗ чотири тижні працювала в китайському місті Ухань, де вперше був виявлений коронавірус, над виявленням джерела його походження. Вони не виключили, що понад 90 людей в центральному Китаї були госпіталізовані з симптомами коронавірусу за два місяці до 8 грудня 2019 року, коли був виявлений перший пацієнт із виявленим штамом коронавірусу.

Видання пише, що ВООЗ запропонувала китайській стороні перевірити зразки крові у більш широкого кола населення, щоб підтвердити свою теорію, але китайська влада поки не дала на це дозволу, йдеться в повідомленні з посиланням на експертів, що працювали в Ухані.

У ньому наголошується, що китайські фахівці провели тестування на антитіла деяких з 90 пацієнтів, але антитіла у них не виявили.

Газета пише, що "незрозуміло, як довго антитіла виживають в організмі: пару тижнів або пару місяців".

Глава групи китайських експертів в делегації ВООЗ Лян Ванянь заявив, що зразки крові і медичні записи були перевірені, але немає жодних доказів того, що вірус з'явився до грудня 2019 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА