День фінансів, 24 жовтня: тарифне "відлуння", зв'язок між доходами і успішністю в школі, прогнози щодо зарплат на 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 жовтня: тарифне "відлуння", зв'язок між доходами і успішністю в школі, прогнози щодо зарплат на 2019

576
Середа, 24 жовтня. Думки експертів… і влади.
Чергового не буде. Гройсман обіцяє. Прем’єр-міністр України каже, що чергового підвищення на 35% ціни на газ для населення не буде. Раніше про подальше подорожчання газу заявили в БПП.
А ось тарифи на тепло і гарячу воду зростуть. Вважає Рева. У результаті подорожчання газу на 23,5% тарифи на гарячу воду та теплопостачання можуть зрости приблизно на 16%, вважає міністр соціальної політики. За його словами, нові тарифи, згідно із законодавством, можуть бути запроваджені не раніше грудня.
Чекайте на підвищення зарплат в 2019. Прогнозують рекрутери. За даними експертів ринку праці, наступного року на багатьох українців чекає підвищення зарплат, причому у всіх галузях економіки. Кому найбільше пощастить – читайте за цим посиланням.
Щоправда, поки ваша зарплата не зросла до потрібного рівня, Finance.ua може підібрати для вас швидку позику до зарплати.

Отримати гроші онлайн 💵

«Єврономери» з простроченим «транзитом» порушують закон. Кажуть у ДФС. За автомобілі з іноземною реєстрацією та порушеними строками транзиту притягуватимуть до адміністративної відповідальності. У разі встановлення факту порушення строків транзиту є всі підстави для встановлення ознак правопорушення.
Рівень доходів впливає на успішність у школі. Проаналізували в ОЕСР. Цікаве дослідження провели в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Якщо вірити його даним, розрив в успішності між дітьми із забезпечених сімей та сімей з матеріальними проблемами починається з 10 років і розвивається далі протягом процесу навчання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас