11:37 07.12.2020

Єлизавета II отримає вакцину від COVID-19 згідно з чергою

1 хв читати
Єлизавета II отримає вакцину від COVID-19 згідно з чергою

Королева Великої Британії Єлизавета II не матиме пріоритету й отримає вакцину від коронавірусу COVID-19 згідно з чергою, повідомляє видання Daily Express із посиланням на власні джерела.

"У 94-річної королеви та 99-річного принца Філіпа при вакцинації не буде якихось особливих умов, вони отримають щеплення згідно з чергою", - йдеться в повідомленні газети.

У британському уряді зазначили, що пріоритет під час вакцинації надаватимуть постояльцям будинків для людей похилого віку та співробітникам, які працюють в них, а також медперсоналу і соцпрацівникам.

Раніше The Mail On Sunday повідомляло, що Єлизавета II разом із чоловіком зроблять щеплення від коронавірусу. При цьому у Букінгемському палаці не прокоментували цю інформацію.

За даними видання, триває також обговорення щодо вакцинації принца Чарльза і принца Вільяма.

У вівторок у Великій Британії, як очікується, почнуть застосовувати вакцину від коронавірусу.

Велика Британія стала першою західною країною, що дозволила масову вакцинацію від коронавірусу. Найближчими днями до країни надійде 800 000 доз вакцини, для щеплення перших 400 000 людей.

Британська влада використовуватиме вакцину, розроблену Pfizer та BioNTech. Вакцину виготовляють у Бельгії, її треба зберігати за температури -70 ºC.

З початку пандемії у Великій Британії коронавірусом заразилися понад 1,7 млн людей, більше ніж 61 тис. осіб померли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА