Mercedes-Benz гарантує стерильне повітря в салоні свого авто (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz гарантує стерильне повітря в салоні свого авто (фото)

Технології&Авто
1384
Тизерні фото Mercedes-Benz EQS EV не розкривають сам інтер’єр майбутнього електрокара, але демонструють окремі його можливості, в тому числі в очищенні повітря.
Німецький автовиробник також говорить, що програмне забезпечення люксового електрокара матиме “революційний штучний інтелект”.
У своєму останньому тизері для Mercedes-Benz EQS Luxury EV німецький бренд визначає впевненість в тому, що нова модель повинна бути успішним продуктом, а також найбільш екологічно безпечною, принаймні за стандартами автомобіля. Повний дебют EQS відбудеться в наступному році, а у продажу новинка очікується в другій половині 2021 року.
Mercedes-Benz гарантує стерильне повітря в салоні свого авто (фото)
Одна з найбільш незвичайних особливостей, яку Mercedes обіцяє для EQS – додаткова фільтрація HEPA (фільтр типу High-efficiency particulate air), яка забезпечить стерильно чисте повітря всередині салону, як в операційній палаті.
EQS стане першою моделлю на платформі Mercedes Electric Vehicle Architecture (EVA). В майбутньому буде щонайменше чотири електромобілі на цьому шасі.
Mercedes-Benz гарантує стерильне повітря в салоні свого авто (фото)
EQS також отримає найсучаснішу версію інформаційно-розважального програмного забезпечення MBUX, яка зможе навчатися. “Ми запропонуємо наше найкраще програмне рішення на сьогоднішній день в новій системі еквалайзера. Штучний інтелект, що лежить в основі, є революційним”, – сказав Саджад Хан, головний технічний директор Mercedes-Benz. Він також буде підтримувати оновлення по бездротовому інтернету.
Електричному седану обіцяно запас ходу в 700 кілометрів і потужність на рівні AMG S-Class – близько 600 кінських сил.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас