RU
 

У Велюрі у мене немає штабу: нардеп озвучив нову версію роботи ресторану

Корреспондент.net,  13 травня 2020, 07:59
0
744
У Велюрі у мене немає штабу: нардеп озвучив нову версію роботи ресторану
Фото: скриншот
Тищенко заперечує наявність "штабу" у Велюрі

Господар ресторану Велюр Микола Тищенко стверджує, що в його ресторані не працює жоден "штаб", а що в закладі під час карантину робили інші нардепи, йому невідомо.

Народний депутат від Слуги народу Микола Тищенко заперечує свою заяву про те, що в його ресторані Велюр у Києві нібито розташований "штаб". Про це він сказав в інтерв'ю УП, яке було опубліковано в середу, 13 травня.

"У мене немає у Велюрі штабу. Велюр - це ресторан, який працював на винос з першого дня цієї проблеми, яка прийшла в нашу країну. Це штучно створений скандал", - заявив він.

Тищенко також стверджує, що його слова про роботу штабу неправильно зрозуміли.

"Ви можете зайти в мій Інстаграм. Я пишу, що "всі ресторани працюють на доставку, дотримуючись усіх правил. У Велюрі буваю по роботі штабу або для персональних зустрічей". Розумієте, в чому казуїстика вирваних слів з тексту?", - сказав нардеп.

Відповідаючи на питання про те, що в закладі робив нардеп Антон Яценко, Тищенко сказав: "Я не можу контролювати дії народного депутата Яценка".

Він також говорить, що Віталій Кисіль, який працює у "Метінвесті", також з ним не зустрічався. При цьому нардеп стверджує, що не може відповідати за те, що відбувається в ресторані в той час, коли його немає.

"Вони не до мене приїжджали. Мені нема чого приховувати, я відкрита людина, мене знає вся країна. Київ мене знає, всі мене знають, і я знаю в Києві всіх", - підсумував Тищенко.

Нардеп також наполягає на тому, що у Велюрі він збирає допомогу для лікарень і працює в рамках підготовки до виборів мера Києва.

Нагадаємо, в квітні вийшло журналістське розслідування, в якому говорилося, що ресторан Велюр у центрі Києва продовжує працювати. Його відвідують політики і бізнесмени. При цьому в самому ресторані на спробу журналіста замовити столик відповіли, що не працюють.

Незабаром нардеп Тищенко заявив, що він влаштував у ресторані свій штаб. Він нібито зустрічається в закладі зі своїми помічниками, і разом вони думають над тим, як краще перетворити Київ.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

СПЕЦТЕМА: Карантин у Києві та Україні
ТЕГИ: Киевскандалресторанкарантин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі